Verlofaanvraag

08.09.2015 09:00 - 10:00

06.01.2016

Welkom op de site.

Welkom op de website van KBs De Heeswijk.

Op de site vindt u informatie over onze school. Zo kunt u de schoolgids downloaden, diverse foto's bekijken, informatie vinden over de OV, MR en het overblijven. Tevens is de meest actuele agenda ook terug te vinden op de site.
Met vriendelijke groet,

Team KBs De Heeswijk.

Dag School!

Na een lang en leerzaam jaar zijn we toe aan wat rust en vakantie! Echter staat er nog wel een kleine verhuizing op de planning, maar dat mag de pret niet drukken. Voor de allerlaatste plaatjes verwijs ik u naar de onderstaande link.

Iedereen een hele fijne vakantie en tot over 6 weken op onze nieuwe (tijdelijke) locatie!

Team KBs De Heeswijk

Volg onderstaande link naar onze nieuwe site in aanbouw!!!

Onder nieuws en dan verhuizing is een impressie te zien van de werkzaamheden van de verhuisploeg op de woensdagavonden.
Op 16 juli is er vanaf 19.00 uur nog 1 gepland waarin we hopen alle voorbereidingen af te ronden.
De verhuizing zelf begint op maandag 21 juli vanaf 18.00 uur! Komt allen!
Ook op dinsdag vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom om ons nog mee te helpen, (voor zover u dat niet al komt doen natuurlijk!!)

Kamp is cool

Afgelopen week zijn de kinderen van de groepen 3 t/m 7 naar de zandvlakte van Soest gegaan. Wat was het wederom een superfeest. Lekker geinen, spoken, spelen, graven en voetbal kijken. Check voor alle foto's de website (onder activiteiten)

De verhuisbrief!

Deze week kunt u op papier een brief verwachten over de aanstaande verhuizing van onze school naar de tijdelijke locatie in en bij de oude Hoflandschool.
In de brief vragen wij u uw helpende handen om alles goed te kunnen uitvoeren.
Ook voor de verhuizing kan er al van alles gedaan worden in en om de school.
Ook zoeken we nog plekken om dingen tijdelijk op te slaan.
Wacht u deze brief even af, maar wilt u dan daarna vooral massaal reageren? Vele handen maken licht werk. Als we allemaal ons steentje bijdragen is het zo gebeurd!

Groet Hans Ranft

Geachte ouders van KBs De Heeswijk;

Tot voor kort was de bereikbaarheid van de school via email geregeld met de voornaam van de collega en dan @heeswijkschool.nl.

Deze oude mailadressen zijn binnenkort niet meer bereikbaar.

Hieronder volgt een lijst met de nieuwe mailadressen:

Mail-adressen van de teamleden van KBs De Heeswijk

Mailadres nieuw ( vanaf heden te gebruiken!)

Trudy Blansjaar

Ursula van den Brink

Mariska van Dijk

Roos Gussinklo

Riëtte van Lint- van 't Klooster

Sonia Martinez

Betty Molenaar

Mark te Poele

Hans Ranft

Liesbeth van Rooijen

Michiel van Rooijen

Gertrud Staatsen

Michelle Stalvord

Susanne Verbeek

Tamara van Vliet

Anneke van der Waal

De systematiek is nu de voorletter van de collega, gevolgd door een punt, dan de eerste letter of letters van een eventueel voorvoegsel, de achternaam en dan @heeswijkschool.nl.

Wilt u deze mailadressen vanaf heden gaan gebruiken? Dit bericht verschijnt op onze schoolwebsite, in het heeswijknieuws en ook als persoonlijk bericht per mail vanuit onze administratie.

Voor vragen kunt u zich tot mij wenden,

Vriendelijke groeten, Hans Ranft